Cześć! Jestem blandzia(to chyba już wiesz-po adresie poznałeś/aś)i mam parenaście lat ;). Lubie zwierzaki, a szczegulnie psy! Będe tu dawałaobrazki hed Kandi i takie różne! pa!
20.07.2004 :: 15:40 Komentuj(3)
obrazek...Jak wam się podoba? Jeśli będziecie komentować do dam ich więcej.
20.07.2004 :: 16:12 Komentuj(2)
rysuneczek...
20.07.2004 :: 16:51 Komentuj(2)
Czesc! Zapomnialam wspomniec ze wczoraj mialam miec randke. No więc poszlam i wiecie co? Moj(byly juz)chlopak powiedzial, ze jesli sie nie odchudze to ze mna zerwie.Zdzieiona (mam 160 i waze 42kg)spytalam czy to zart.Odpowiedzial:Nie. A ja spokojnie odpowiedzialam, ze nie musi ze mna zrywac bo ja z nim zrywam! Ma ten idiota tupet nie? No cuz... nie zamierzam sie dla NIKOGO zmnieniac! I jeszcze jedno. Wszystko obracam w zart, wiec esli kiedys chcesz zyebym wyszla albo cos to powiedz mi to prosto z mostu, nie obraze sie. Inaczej mine nie wyploszysz. A tak w nawiasie to szkoda ze nie powiedziaam tego chlopakom na obozie w zeslym roku(w tym nie jade bo nie zdazylam sie zapisac), pewnie im przeszkadzalam. Przezemnie nie mogli spokojnie pogadac.
21.07.2004 :: 08:30 Komentuj(4)
czesc! nie dodam dzis obrazka bo za malo komentujecie! Mam swoje chumorki i dlatego nie pisalam 2 dni. Bylam zla ale co tam! dzisiaj jest bardzo szczegolny dla mnie dzien. Pewnie dziewczyny wiedzą o co chodzi. jesli nie to niech poglowkuja. A jesli chcesz sie czegos odemnie dowiedziec to pisz blandzia@poczta.onet.pl pa!
24.07.2004 :: 12:54 Komentuj(1)
Piszecie komenta to ja daje obrazki. i zalozylam bloga o pieskach. http://pieskie-zycie.mylog.pl/. pa!
31.07.2004 :: 11:58 Komentuj(2)
nododam obrazek i mam prosbe! wpisujcie sie do ksiegi!
31.07.2004 :: 12:04 Komentuj(1)
|