blandzia - komentarze |
![]() Czesc! Zapomnialam wspomniec ze wczoraj mialam miec randke. No więc poszlam i wiecie co? Moj(byly juz)chlopak powiedzial, ze jesli sie nie odchudze to ze mna zerwie.Zdzieiona (mam 160 i waze 42kg)spytalam czy to zart.Odpowiedzial:Nie. A ja spokojnie odpowiedzialam, ze nie musi ze mna zrywac bo ja z nim zrywam! Ma ten idiota tupet nie? No cuz... nie zamierzam sie dla NIKOGO zmnieniac! I jeszcze jedno. Wszystko obracam w zart, wiec esli kiedys chcesz zyebym wyszla albo cos to powiedz mi to prosto z mostu, nie obraze sie. Inaczej mine nie wyploszysz. A tak w nawiasie to szkoda ze nie powiedziaam tego chlopakom na obozie w zeslym roku(w tym nie jade bo nie zdazylam sie zapisac), pewnie im przeszkadzalam. Przezemnie nie mogli spokojnie pogadac. ![]() |
|
To mówicie Wy: |
10.09.2004 :: 14:57 :: ali107.neoplus.adsl.tpnet.pl Słuchaj ja niewiem jak się obrazeczki wkleja napisz mi na blogu w komencie www.sabrina.talk.pl ,a i powiedz mi czy na szablonach niewinna.prv.pl można wogóle wklejać obrazki??? |
10.09.2004 :: 14:55 :: ali107.neoplus.adsl.tpnet.pl Ten twój chłopak to jaki¶ konpletny idiota! |
23.08.2004 :: 12:45 :: s29.Zabrze.Net.pl Miriam Żartujesz, ze tak Ci powiedział... A to dupek! pozdrawiam! |
27.07.2004 :: 14:58 :: fq114.internetdsl.tpnet.pl ASIOREK Fajniu¶ki obrazeczek.Sk±d ty je bierzesz?Zaczepisty blgoasek,oby tak dalej!Napisz na moje GG:4543260!Pozdro! |
Talk.pl :: Wróć |