blandzia - komentarze |
Rodzaje dołów kobiecych:[nie są tu podane koniecznie przyczyny (patrz punkt 2 np) bo czasem kilka rzeczy może wywołać daną reakcję, a są też takie rodzaje dołów które moga wywołać tylko konkretne wydarzenia (np 35) z którymi wiąże się wiele emocji...]Dół nr 1- tak jakoś, smutno… Dół nr 2- Tak mi źle… Dół nr 3- Brakuje mi kogoś…bardzo Dół nr 4- Nic mi nie wychodzi Dół nr 5- Sprzeczka… Dół nr 6- Zraniona… Dół nr 7- Zraniona przez kogoś bliskiego… Dół nr 8- Uciekł życia sens… Dół nr 9- Już brak łez Dół nr 10- Sama ze sobą… Dół nr 11- Nic nie warto… Dół nr 12- Życie jest do dupy Dół nr 13- Do niczego się nie nadaję… Dół nr 14- Pustka… Dół nr 15- Wspomnienia… Dół nr 16- Pokłóciłam się… Dół nr 17- depresja Dół nr 18- Okres- nic dodać nic ująć Dół nr 19- Porażka… Dół nr 20- Chcę umrzeć Dół nr 21- Jestem jebaną egoistką… Dół nr 22- Nic mi się nie chce… a musze=( Dół nr 23- Bardzo, bardzo złe zdarzenie… Dół nr 24- coś mnie ukuło…w serduszko Dół nr 25- Ludzie są fałszywi Dół nr 26- Kac Dół nr 27- zdołowana filmem/ piosenką lub nieudane zakupy Dół nr 28- Bezradność Dół nr 29- Już nie daję rady… Dół nr 30- straciłam coś... Dół nr 31- Diete szlak trafił Dół nr 32- "Szukam wciąż miłości" Dół nr 33- Ktoś umarł... Dół nr 34- Zmarnowałam życie... Dół nr 35- Facet mnie zdradził... Dół nr 36- Coś co kobieta musi zatrzymać dla ciebie ale bardzo ją to boli To tak ogólnie... Można by każdy z nich podzelić na wiele i omówić... ale po co? Faceci nie mogą wiedzieć wszystkiego. My z resztą same nie wiemy do końca jak to z nami jest... pozatym każda z nas jest inna...=) Życzę Wam jak najmniej tych doków=) |
|
To mówicie Wy: |
17.03.2006 :: 20:06 :: bue3.internetdsl.tpnet.pl zozolek bla bla bla bla |
15.01.2006 :: 11:51 :: uf78.internetdsl.tpnet.pl Wader lol |
15.01.2006 :: 11:29 :: er219.internetdsl.tpnet.pl Czekam na liste 36 szczęć :) |
Talk.pl :: Wróć |