blandzia - komentarze |
![]() „Ale niech słowo kocham jeszcze raz usłyszę, niech je w sercu wyryję i w myśli zapiszę” Już wiele razy zastanawiałam się co to znacz. Co znaczy Kochać, co to w ogóle za uczucie. Wiem tylko, że jest naprawdę wielkie. Pytałam o to wiele osób, szukałam na forach, zadawałam dziwne z tym związane pytania i w końcu uznałam, że czas spróbować coś napisać o tym. Więc tak… jedna z najbardziej zaskakujących rzeczy jaką usłyszałam było zdanie : ”przypomina mi kofeinę”. Wtedy zaczęłam szukać podobieństwa… i uznałam, że człowiek, który to powiedział (Dziękuję Wojtusiu), ma rację! Otóż. Od kofeiny się uzależniamy(a później by mieć jej w dostatku jesteśmy czasem w stanie zrobić wiele niezbyt mądrych rzeczy… ![]() ![]() ![]() |
|
To mówicie Wy: |
19.11.2005 :: 12:37 :: tb128.internetdsl.tpnet.pl Agacia Każdym dniem każdš minutš... Tesia ma racje, ty też. Miłoć ( dla mnie) jest tlenem. Każdy jej potrzebuje i każdy do niej dšrzy. Jest dzieleniem sie i oddawaniem tej drugiej osobie wszystkiego co posiadamy. Nawet jej namiastek dodaje ci skrzydeł, które sš ulotne ale pozostawiajš wierny lad.![]() |
17.11.2005 :: 23:14 :: bop228.neoplus.adsl.tpnet.pl SIEMANO:) WŁANIE ROZPOCZĘŁAM PRACE NAD NOWYM BLOGIEM!! FEMINISTKIDNBPI.TALK.PL ZNAJDZIESZ TU WSZYSTKO O KOBIETACH I PORADY DOTYCZĽCE MĘŻCZYZN:) KONIECZNE WEJD!!(może mnie pamiętasz pod innym nikiem BELLAABLA Zapraszam |
17.11.2005 :: 21:07 :: 62.29.157.226 Czarna Mamba Kochać to akceptować drugiego człowieka... razem z jego zaletami ale przede wszystkim z jego wadami... i to w miłoci jest piękne :).cudna notka :* |
Talk.pl :: Wróć |