blandzia - komentarze |
Lekcje życie. Tak. Nikt nie daje nam wspanialszych( i za razem okrutniejszych) lekcji niż życie. Życie uczy nas bardzo wiele. Uczy uśmiechu, łez. Uczy rozpaczy. Uczy bólu i znoszenia jego. Uczy nas o nas samych. Uczy miłości, nienawiści. Uczy kłamstwa, i prawddy. Uczy nas... ale te lekcje często bolą. Mimo, że pozostają nam w pamięci na zawsze- bolą. Zapłakana pytam życia "co ja zrobić mam? Smutek w sercu czuję, rana boli bardzo. Powiedz życie, ty wiez wszystko; co zrobiłam źle? dlaczego taka jestem? co dzieje ze mną się?" A życie patrzy uważnie... Później uśmiecha się z litością I mówi tylko: "Przyzwyczaj się, moje dziecko, to dopiero początek, to jeszcze nie wszystko..." Mój wierszyk... |
|
To mówicie Wy: |
24.07.2005 :: 13:43 :: ajf168.neoplus.adsl.tpnet.pl designs.za.pl zazwyczaj nie komentuję na blogach, ale jak się na niego natknęłam i przeczytałam wierszyk to komentuję. Naprawdę bardzo pouczajšcy, same fakty |
24.07.2005 :: 11:37 :: crd9.neoplus.adsl.tpnet.pl Pięknie piszesz mi do ciebie niestety daleko moje krotkie wierszyki a twoje wiersze -nie ma nawet co porównywać fajny blog fajne texty nie wiem czemu tak mało ludzi ci komentuje oki ciao jak kcesh mozesz wpać tez do mnie na: http://ana.talk.pl hasło na niego to: ana (pisane małymi literami) |
24.07.2005 :: 11:35 :: drj139.neoplus.adsl.tpnet.pl JUTRO BEDZIE JUŻ ZACZYNAŁ SIĘ KONKURS NA NAJBARDZIE WYPASIONY BLOG. dO KTÓREGO SIĘ ZGŁOSIŁA, MOŻESZ PROSIĆ OSOBY [ JAKIE CHCESZ ] ŻEBY NA CIEBIE GŁOSWAŁAY . jUTRO ZACZYNAMY !!!! |
Talk.pl :: Wróć |