blandzia - komentarze |
Przetłumaczyłam piosenkę "My heart will go on" na język Polski. Nie wiem czy dobrze...starałam się by zachowało to sens bo z tłumaczenia słowo po słowie wychodziły głupoty okropne. Oto ten tekst. Ps. Wszystkie prawa do tłumaczenia zastrzeżone. Zabrania się publikowania tego tekstu bez podania adresu mojego bloga lub autora. Nie no może to śmieszne ale długo się nad tym męczyłam. Każdej nocy w moich snach widzę Cię, czuję Cię To jest jak poznawanie cię wciąż Daleko poprzez odległość I miejsca miedzy nami Ty przybywasz wciąż Daleko czy blisko, gdziekolwiek jesteś Wierzę, że serce bije wciąż Kolejny raz Ty otwierasz drzwi I Ty jesteś tutaj w moim sercu I moje serce idzie wciąż, wciąż Miłość może dotykać nas jeden raz I twać całe życie I nigdy nie kończyć sie, wciąż razem Miłość była gdy kochałam cię Jedynym prawdziwym czasem W mym życiu i jest(będzie) wciąż Daleko czy blisko, gdziekolwiek jesteś Wierzę, że serce bije wciąż Kolejny raz Ty otwierasz drzwi I Ty jesteś tutaj w moim sercu I moje serce idzie wciąż, wciąż Jesteś tu, nie boję się I poznaje to, że moje serce będzie bić wciąż My zostaniemy zawsze na tej drodze Jesteś bezpieczny w mym sercu I moje serce idzie wciąż |
|
To mówicie Wy: |
25.06.2005 :: 11:51 :: 195.136.67.222 Tamiczka Eh.. fajnie, ze istnieja takie blogi Pozdrawiam i zapraszam na www.tamika_ma_bzika.hwdp.pl Buziaki :*** |
Talk.pl :: Wróć |