blandzia - komentarze |
Hmmm korzystając z żadkiej odmiany mojego nastroju w stopniu 7/10 postanowiłam napisać w końcu jakąś weselszą notkę... . Doszłam do wniąsku, że...warto żyć. Może to brzmi banalnie i głupio, może i takie jest...ale to prawda. Warto. Naprawdę warto. Chodźby dla kilku chwil śmiechu, chpodźby z ciekawości co będzie dalej... . Warto żyć. I tego jestem pewna. W jednej chwili przed oczami przeszło mi to, co całkiem niedawno mogłam stracić, przeleciało mi całe moje zycie. Zrozumiałam błędy, no może nie wszystkie, ale jednak. Zrozumiałam, że to ja decyduje o moim życiu, że to ja piszę swoją historię. Owszem, pisze ją z pomocą innych, ale każdy ma swoje życie i swa historię. Nie chce by ma była smutna, by skończyła sie tak szybko, jak skończyć mogła. Zrozumiałam, że życie mimo, że czasme tak boli, jest warte tego. Jest warte bólu i łez, jest warte przeżycia, mimo, że tak często w to wątpimy. Dla tych wszystkich chwil, dla tych wszystkich dni...jest warte...mam nadzieje, że słusznie w to wierze... |
|
To mówicie Wy: |
21.06.2005 :: 19:38 :: ceo9.neoplus.adsl.tpnet.pl Skipper Hej Blandziu! Dzieki za komentarzyk na moim blogu. Dawno tutaj nie wpadalam. Fajny szablonik. W pewnym komentarzyku niapisalam Ci, ze nasz sie cieszyc zyciem. Moze nie doslownie, ale w tym znaczeniu. Tak masz trzynac |
21.06.2005 :: 19:18 :: fojt.wnc.katowice.pl Gosia... =]=]=]=]=]ekhm....=]=]=]=] |
Talk.pl :: Wróć |