blandzia - komentarze

Zapisałam się na konkurs…tzn konkurs dot. Bloga . Wiem, sama bym się o to nie posądziła…ale nagle pomyślałam „właściwie to czemu nie?” i zapisałam się. Dostałam się do drugiego etapu. Według regulaminu i zasad powinnam teraz napisać o blogu na którym się to znajduje czyli --KliK--. Zacznę od wyglądu. Pierwsze wrażenie niezłe nawet (ja wole naturę, ale każdy ma inny gust). Korowy obrazek… przynajmniej napała mnie entuzjazmem a nie kolejną dawką smutku. Kolory na blogu powodują w zarówno harmonię i spokoju (niebieski i zielony) oraz uśmiechniętymi twarzyczkami misia, króliczka i kotka- rozweselają. Są informacje o osobie prowadzącej bloga, linki i ciekawe butony. Wiele sond, muza. Ogólnie spoko dodatki. A treść? Blog prowadzony od niedawna. Treść odnosi się w większości do konkursu. Myślę ze całkiem niezły blog. Fajny nawet, taki jakby przyjazny.

A swoją drogą, pewnie będe ostatnia!

Imię:

Wyświetlaj emotikony w komentarzu

Lista emotikonów

To mówicie Wy:
08.06.2005 :: 07:29 :: caf56.neoplus.adsl.tpnet.pl

setusia

kochnie ja wierze ze to wygrasz jestem z toba zawsze:D:D wiec cio tu gadac trzymam kciuki mocno i caluje :*:*:*muaaaa
07.06.2005 :: 15:27 :: ayh151.neoplus.adsl.tpnet.pl

karolcia

jezeli juz to bedziesz pierwsza! Zapraszam do mnie primer-amor.blog.onet.pl
06.06.2005 :: 22:15 :: dcq168.neoplus.adsl.tpnet.pl

nea_oreiro

Gratulacje dostania się do drugiego etapu. Wierze ze wygrasz ten konkurs, bo masz super bloga. Ja zapraszam cie do mnie na bloga http://neaoreiro.mylog.pl
06.06.2005 :: 18:05 :: amg57.neoplus.adsl.tpnet.pl

TNX za napisanie:)
cool--gabi.mylog.pl
Talk.pl :: Wróć