blandzia - komentarze |
Wymyśliłam piosenkę...tak własnie, moją piosenkę. Wcześniej wymyśliłam kilka, jedna tu dalam nawet. Ale ta mi sie podoba, bo wyraza wszystko...zaczelam to spiewac sama, nagle, nie myslalam nad slowami, dopiero potem zaczelam sposywac to co spiewam i ukladac to w calosc. I wyszlo to...moze wam sie to wydać smieszne...no cóż...aha jeszcze jedno. Prawa autorskie ZASTRZEZONE:P Zarowno do bloga jak i notek;].:P:P:P 1.Tylko nie płacz prosze nie placz juz za duzo juz lez wylalas dnis Nie placz prosze nie placz caly dzien niech twoje smutki chodz raz odejda w cien ref:I niech twe lzy osuszy wiatr i niech twe serce zapali plomien Niech twoje rany wyleczy doktor czas Niech twoje slowa z radosci sie rodza 2. Nie placz mowicie mi codziennie On nie jest wart twych lez Tylko nie placz przez niego znow on i tak nie kocha cie ref:I niech twe lzy osuszy wiatr i niech twe serce zapali plomien Niech twoje rany wyleczy doktor czas Niech twoje slowa z radosci sie rodza -Nie placz *ja wlasnie plakac chce -Prosze *ja takze prosze cie -usmiech *to strata czasu jest -we lzach utniesz *utonac chce... ref2:I mojich lez nie osuszy wiatr A plamien w mym sercu na nowo juz zgasl Mojich ran nie wyleczy doktor czas A me slowa chcą rodzic sie w lzach... |
|
To mówicie Wy: |
26.05.2005 :: 18:53 :: bzs193.neoplus.adsl.tpnet.pl Skipper Blamdziu jak Ci wczesniej mowilam (na gg), bardzo mi sie podoba ta piosenka, i wogule wszystkie twe wiersze, ktore sama piszesz na lekcjach. Masz talent pisarski, juz ci to nieraz mowilam i to jest prawda. Ja ciebie zawsze rozumiem |
Talk.pl :: Wróć |