blandzia - komentarze |
Sie troszke pouzalam heh... nic mi nie wychodzi, facet mnie olal a do tego mam reke w gipsie lol...i to tuz pred mistrzostwami... Hmm jedyna dobra strona to to ze nie bede musiala pisac;d nie no wlasciwie nic mi to nie da...A wlasnie...to sie tanelo jak gralam w kosza, prosto na kcuk mi pilka do kosza spadla i jakos tak whszlo ze mam wielkiego krwiaka ;/. Chcialam isc na lekcje bo co ja niby bede robic w domu z gipsem? Ani nie pogram w siate, ani w kosza, ewentualnie w noge ale nie lubie ogolnie sama grac... eh jakbym nie miala gipsu to wlasnie po szkole bylabym w wesloym miasteczku lol. Nie porysuje se ani nic..nudzi mi sie. Za malo ogsob na gg jak dla mnie...a wlasnie jeszcze jedna straszna rzecz! Batona mi na wf zwineli;/ Hmmm spisze tu rzeczy ktore moge robic zeby mi sie nie nudzilo... 1. siedziec na gg 2. czytac ksiazke 3.ogladac i sciagac obrazki 4. gadac na forum 5. szukac skryptow 6.pisac sensowne notki 7. pisac wierszde 8. ogladac tworczosc innych A jesli bardzo mi sie bedzie nudzic to napisze ksiazke o tym WSZYSTKIM jesli wiecie co mam na mysli... Ksiezyc panuje... eh mam nadzieje ze lapiecie o co mi chodzi papa i dzieki dla koffanych ludkow! |
|
To mówicie Wy: |
15.04.2005 :: 20:27 :: zy190.internetdsl.tpnet.pl Aga a tamte dwa komentarze to też moje tylko zapomniałąm sie podpisać:D:D:D:D |
15.04.2005 :: 20:26 :: zy190.internetdsl.tpnet.pl znowu ja:D O rany nie zmieściło się w jednym komentarzu więc zrobie ciąg dalszy tutaj...hihi no dobra więc podam Ci jeden z powodów posiadania gipsu uniknęłaś dłuuuugiego kazania jakie dla Ciebie szykowałam:D w każdym razie kazanie o |
15.04.2005 :: 20:22 :: zy190.internetdsl.tpnet.pl Blandzia nie można się dołować! wszystko będzie dobrze bo musi być!!! bo bo słoneczko wreszcie sie przebije za chmur i będzie świecic na bezchmurnym niebie!:) Ktos mądry kiedyś powiedział, że cytuje( choć może mi się nie udac do końca ale sens będzie taki sam mam nadzieję:D )a więc nigdy nie jest tak źle ani tak dobrze jakby nam sie mogło wydawać... czyli nie jest źle...:) No dobra zaczynam pisać bezsensu jak zwykle :D No dobra kończe bo mój komentarz będzie dłuższy niz notka:D AaaAAaa właśnie Blandziu tak nawiase mówiąc to chciałam Cie sama zrzucić z Heliosa jak sie dowiedziałam że sama chciałaś to zrobić!!!:/ tak nie można no dobra i tak Ci sie upiekło bo chciałam na Ciebie nawrzeszczeć w szkole dzisiaj za takie myśleniei chęci |
15.04.2005 :: 17:34 :: zagorze.smstv.pl film hej fajny blog bardzo mi sie podoba oby tak dalej zapraszam do mojego bloga jest o filmie i o wszystkim co sie z nim wiąże gorąco zapraszam www.film.talk.pl |
Talk.pl :: Wróć |