blandzia - komentarze |
od Blandzi, dla Was...moze skapujecie o co mi chodzi Specjalnie dla: tych, którzy chca umrzeć Po co mam żyć? Po co czekać do jutra? Przecież jutro to dziś Tylko, że jutro… Po co jestem dziś? Po co doczekałam tego dnia? Przecież dziś to wczoraj Tylko dzień wstecz… Po co mam czekać? Po co nadzieje w sercu mieć? Skoro jutro to wczoraj Za dwa dni… Jaki to ma sens…? po co mówię „jutro”? Przecież to wczoraj Tylko, że dwa dni wstecz… Specjalnie dla: Gosi Z drzewa spada liść Powoli Tańczy z wiatrem. Żegna drzewo Z radością Gdyby wiedział, ze nigdy na nie, nie powróci… Specjalnie dla: Wszystkich przyjaciół Słońce… taa radosne, jasne, promiene, daje ciepła i swiatla tyle… Przyjazn, niczym slonce serce rozwesela Daje ciepla życzliwość, promien zrozumienia Lecz nawet na tym słońcu radosnym SA plamy czarne I nawet ono kuszy się… Tak wiec i ta wspaniała przyjazn, może zmarnieje I może się pokruszy Ale slonce mimo plam swieci, i daje ciepla tak wiele Wiec nasza przyjazn przetrwa, Jeśli naprawde jestes mym przyjacielem… Specjalnie dla: Tych, którzy nie wiedzą kiedy... Rozkwitł kwiat Za wcześnie Osłabił go Wiatr... Rozkwitł kwiat Za późno Liść przygniótł go Swym ciężarem Kwiat nie rozkwitł Siedzi skulony Czekając na moment, Który nie nadejdzie |
|
To mówicie Wy: |
Talk.pl :: Wróć |