blandzia - komentarze |
Troche entuzjazmu ludzie! Nie mozecie cały czas powtarzac ze zycie jest do dupy... nawet jesli jest. NIe mozecie przestać wierzyc w siebie i swoje szczęscie, nigdy! Bądzcie szczęśliwi, uwierzcie w swoje szczęście. A nie siedzcie ponuro w katach i narzekajcie. Dla teych ktorzy sa szczęsliwi moje gratulacje i pozdrowke pa! |
|
To mówicie Wy: |
28.02.2005 :: 15:26 :: ey82.internetdsl.tpnet.pl jak do pozytywnego myślenia to ja mam pozytuwny horoskop cornelia - komentarze PANNA 24 Sierpień - 22 Wrzesień Żyjesz we własnym świecie marzeń i fantazji. Bardzo dbasz o porządek. Masz wrodzone poczucie obowiązku i potrafisz je bardzo dobrze wykorzystywać. Lubisz czytać. W miłości kierujesz się rozumem, ale jeśli znajdziesz odpowiednią osobę, będziesz ją kochać całym sercem. Żywioł:ziemnia Planeta:merkury Zapach:lawęda Kamnien:krwawnik Metal:rtęć Kolor:ciemnonibieski Szczęśliwy dzień: Szczęśliwa liczba: |
28.02.2005 :: 12:38 :: alm174.neoplus.adsl.tpnet.pl ZGŁOŚ SIE DO KONKURSU NAJPIERW PRZECZYTAJ REGULAMIN I SIE ZGLOS WWW.GABRYSIA.TALK.PL POZDRO MASZ SUPER SZANSE POWODZENIA |
Talk.pl :: Wróć |