blandzia - komentarze |
Opisiki na gg... Tak mysel ze dodam kilka fajniusich wsedlug mnie opisikow na gg, smiesznych oczywiscie;]: ;Takich dwóch,jak nas trzech,to niema ani jednego ;Nie chce byc na liście z tymi bałwanami ^ albo oni albo ja, wybieraj ! ;Nie wiem dlaczego teraz mnie tu nie ma ;Gdzie trzech sie bije tam korzysta dentysta ;Chciałam iść do nieba ze względu na klimat, ale w piekle tyle znajomych ;Co będzie jak nie będzie, a się stanie?? ;Duże piersi....gorące uda....To musi być KFC ;Szkoła jest jak biedronka zawszw niskie (o)ceny ;Szczyt pijaństwa upić ślimaka żeby do domu nietrafił ;Kiedyś ktoś komuś coś a jednak ktoś komuś coś ;Nie ma takiego numeru... nie ma takiego numeru... ;Mój opis nie spełnia norm unijnych więc go nie mam ;Teletubisie poszły spać - idę i ja ;Pesymista - optymista z doswiadczeniem życiowym! ;Gdzie trzeba dać żeby był opis????? ;Taka jest racja w szkole trzyma mnie już tylko grawitacja!! ;Jeżeli ktoś komuś coś ewentualnie nikt nikomu nic to myśle że wątpię ;Mam do sprzedania 10 małp @@@@@@@@@@ cena do uzgodnienia ;Moja miłość więcej znaczy ... Od chlorowych wybielaczy!!! ;Bóg mnie stworzyłm bo wie co to piekno - a ciebie, bo miał poczucie humoru ;Kupiłam sobie globus... świat należy do mnie! ;Nie bądź taki do przodu bo Cię sznurówki wyprzedzą ;||||||||||||||| 89% Prosze czekac! Trwa ladowanie opisu ;Faceci są jak plemniki, tylko jeden na milion staje się człowiekiem ;Faceci są jak telefon =] albo zajęci albo pomyłka ;Walczmy z alkoholizmem, pijmy wiecej aby inni mieli mniej!!! ;Opis opisujący opis opisywanego opisu ;Niektóre kobiety są bezcenne, za wszystkie inne zapłacisz kartą Mastercard( o w lola;]) ;To nie kac, ja zawsze tak wyglądam ;Pożyczaj tylko od pesymistów. Oni i tak nie mają nadziei, że im oddasz. ;Jestem na marsie>>>>>szukam życia ;najtrudniejszy jest koniec miesiąca...zwłaszcza ostatnie 30 dni< ;997 - tanie noclegi ;siala baba mak i ...... dostala 10 lat !!!! ;Śpiewać każdy może..... ale nie każdy może tego słuchać. ;Wszystkie grzyby są jadalne, ale niektóre tylko raz. ;Tak to prawda jesteś kolejnym frajerem który czyta ten opis! A wy znacie jakies fajne opiski? Jak tak to naiszcie plose... ja dodam jeszcze pozniej kiedys;] |
|
To mówicie Wy: |
Talk.pl :: Wróć |