blandzia - komentarze

Na mojimj blogasku, pooodwodny swiat, wpisal sie do ksiegi Wader, pelen pretensji, zalu do mnie. Rozumiem, pelen nienawisci i zlosci, te rozumiem, z poczuciem niedowartosciowania, nie rozumiem... . Jak Ty nigdy do konca mnie nie poznasz, bo na to nie pozwole ( NA TO BYS MNIE ZNIENAWIDZIL ZUPELNIE), tyk ja nigdy nie zrozumiem ciebie. Chodzbym nie wiem jak sie starala, nie zrozumiem. Mamy inne poczucie wartosci przedmiotu... .Zupelnie inne poczucie wartosci uczuc. Inne pojecie MIlosci. A co do tych qmpli.... Glatt- rozumiem, to twoj qmpel, nie lubi mnie tak samo jak i Ty, dostalam jego stronke jak bylismy razem, ale jesli o Kluske chodzi, to mam zupelne prawo wstawic link do jego strony, bo podal mi ja kiedy juz nie bylismy razem, a pozatym caly czas na niego narzekasz, wiec czy naprawde to przyjazn? (i znowu sie klania inne poczucie wartosci uczuc i przyjazni), pa!

Imię:

Wyświetlaj emotikony w komentarzu

Lista emotikonów

To mówicie Wy:
20.02.2005 :: 15:53 :: bco130.neoplus.adsl.tpnet.pl

gadaka

Masz extra bloga!! Możesz zgłasić się do konkursu na naj bloga na stronce www.gadaka.talk.pl
są super nagrody!
19.02.2005 :: 17:39 :: uf78.internetdsl.tpnet.pl

Wader

Zostawię to bez głębszego komentarza, powiem tylko, że nie zrozumiałaś sęsu (najlepiej przeczytaj go 2gi raz i zastanów się zanim coś napiszesz) i nie wciągaj w to Michała, i Łukasza.

PS wtedy jak mówiłaś że zostaniemy przyjaciółmi, wierzyłem w to, ale teraz już wiem że nie chcesz być moją przyjaciółką! Narka...............
Talk.pl :: Wróć