blandzia - komentarze |
Buda Poszlam na 8 zeby sie przygotowac do hallowen, no i wszystkie wygladalysmy jak prawdziwe upiory. MIalysmy natapirowane wlosy i ciemny makijaz. Bylo zabawnie. Pierwsza lekcja- polok (malowalam cala lekcje cynthie), 2 mata iiii hallowen, pierwsza konkurencja- rysowanie 2- puzzle 3-slowka 4-wiedza o halloween 5-krzyk 6- slalom z miotla 7- wylowyenie owocka z wody NIe napisalam po koleji bo nie pamietam. nasza klasa wygrala ja startowalam z wiedzy o halloween razem z Nico, i powiedzialam dobrze po co ustawiaja dynie przyd doami w hallowen. potem byl fiza, potem biola (dostalam 5 z klasowki) i miala byc wychowawcza ale jej nie bylo, mysmy czekaly lekcje na wf a chlopcy se 2 godzinki wczesniej niz my do domu poszli! Na wf pogadalam se z gosia... |
|
To mówicie Wy: |
05.11.2004 :: 21:14 :: 81.219.114.160 KarOlina G. hehe wyglądałyście suuper! :)a Aga chciałyśmy sobie z Tob.a zdjęcie zrobić..ale baterie w aparacie Magdy sidały:/ buu :( |
05.11.2004 :: 18:31 :: fojt.wnc.katowice.pl Gosia No te a jakby inaczej mogło być powiedz mi tak szczerze?! |
05.11.2004 :: 18:31 :: fojt.wnc.katowice.pl Gosia No te a jakby inaczej mogło być powiedz mi tak szczerze?! |
Talk.pl :: Wróć |