blandzia - komentarze |
ale mam dzisiaj humorek...nudzi mi sieee ale dodam wierszykbo mi sie strasznie podoba! Miłość to wielka księga Słowo "Kocham" ; - to jej treść, Pocałunek - to przysięga, A to warte wszystko łez. przepraszam cie za milosc do ciebie , przepraszam za kazda gwiazde na niebi , przepraszam za kazda łze ktora przez ciebie uronilam przepraszam ze dla ciebie zycie swoje zmienilam , przepraszam za tesknote milosc i zal przepraszam za mojej milosci czar przepraszam za rzeke wspomnien co nie daje mi spac przepraszam ze chcialam siebie cala dac przepraszam za kazda chwile z toba spedzona przepraszam za kazda sekunde stracona przepraszam za blas twoich oczu ktorego tak mi brakuje przepraszam ze nikt tak nie caluje przepraszam ze nadal kocham i mam nadzieje przepraszam za to co sie teraz ze mna dzieje za kazdy dotyk zabukiet roz ale przepraszam nie wystarczy juz... |
|
To mówicie Wy: |
30.10.2004 :: 16:04 :: l-009.pai.net.pl kurczaczek fajowski blog. naprawd super. zapraszam czasem do mnie! |
30.10.2004 :: 10:35 :: host-62-141-193-43.gorzow.mm.pl bardzo fajny blogasek...co do wierszy tez sa SuPer!!! jak czasem bys chciala to zapraszam do mojego swiata |
Talk.pl :: Wróć |