blandzia - komentarze |
Ale sie z tymi wierszami rozpisalam....ehhhhh...posprzatalam juz 1 pokojikkkk....eh jakbyscie wiedzieli coja musialam zrobic zeby na komp wejsc....musialam zbudowac komp z klockow dla mojego mlodszego brata, dac mu plyty i udawac ze z nim na gg gadam....ehhhhh, i mi sie udalo....ja sie booje...bac. Plakac nie chce i tez nie moge bo niby mam byc silna....ehhhhhhhh Napisze jeszcze zeczy ktor mozna do pamietnikow wpisywac....i zadedykuje je roznym osobka Do wszystkich: Są łzy co jak ogień palą Są serca które sie nigdy nie żalą Są winy na które nie ma sędziego Więc jeśli ktoś płacze nie pytaj DLACZEGO Młodość nie jest zabawą Ani też przelotnym uśmiechem Co więc w młodości uczynisz W przyszlości odezwie sie echem Życie to bajka złota Życie to czary i sny Życie to wielka tęsknota Życie to ból i łzy |
|
To mówicie Wy: |
02.10.2004 :: 20:06 :: fojt.wnc.katowice.pl Fajne te wierszyki. Ja na moim blogu mam wiersze... Wpadnij czasem...choć i tak wiem, że to robisz Pozdróffka ;*;*;*;*;*;*;*;*;* |
02.10.2004 :: 13:50 :: chm180.neoplus.adsl.tpnet.pl Ja już wiem dlaczego masz tak dużo notek |
Talk.pl :: Wróć |