blandzia - komentarze |
Babki: -fiza-spox -chemia-spox -mata-spox -biola-spox -gegra- powiedzmyy :-| -polok-moze byc -wf-fajna, ale ja nienawidze biegac! -plasta-hyhhh, spox -muza-bedzie w przyszlym polroczu -Angol-uczy mnie facey, spox tyle ze to juz mielismy -niemcol-yhhh, no powiedzmy -rela-spox -hista-wole. P. Brągiell -inf-spox W klasie mam 27 osobek, w tym 25 z bylyvh 6 klas (a i b (ja do a chodzilam)) i 2 doszly. Nowa dziewczyna to Iza- spoxiczek, a Chlopak to Kamil- debil! No i podoba mi sie taki jeden chlopakk z klasy, tyle ze on wczesniej byl w kl. "b" i nie bardzo go znalam... . Ale teraz wiem ze jestt super! W czwartek mialam urodzinki (13)hyhhh. Spoxiczek bylo, tzn wydarlam sie na kumpla z b6lej klasy... . Co dostalam? Cyntgia: Aniolek, srebrna branzoletka (delfinkki) Martyna: Kolczyki srebrne (delfinki) Jajco: zdjęcie jajca w ramce (ona to ma pomysly...:) ) Artur: Zarabista skarbonka-smok, dlugopis-clown i kosmetyczka Kuba: Zlote mysli Sandra: zlote mysli Nico: perfum i zestaw do paznokci Lebioda: kaisazka: szatan z 7 klasy Niom bylo 15 osobek wiec mam prawo nie pamieta od kogo co mam ale dostalam jeszcze: Zestaw adidas(chyba od blazeja) Zestaw dove i czekoladki(od adama) kubek z pieskiem, aniolka (takiego jak od cynthi tylko rozowego), swinke itd. Dzisiaj przychodza do mnie goscie z rodzinki...wszystko wam napisze, ale puzniej Pa! Kurde! ON mie sie tak cholernie podobaaa!! Nie wytrzymammm |
|
To mówicie Wy: |
Talk.pl :: Wróć |